Fridrich posiluje hokejové mužstvo

0

Hokejový tým Olomouce, výjimečný útočník, Petr Fridrich, hráč Vítkovic, silné výkony na ledě, blog, region24


Hokejový tým Olomouce přivítá výjimečného útočníka Petra Fridricha, dosavadního hráče Vítkovic. Fridrich je známý silnými výkony na ledě a je považován za ideální posilu pro olomoucký tým.

Vstříc nové sezoně posiluje své řady hokejový tým Olomouce. První novou tváří v týmu bude výjimečný útočník Petr Fridrich, který dosud hrával za Vítkovice. Fridrich, rodák z Ostravy a vychovanec Vítkovic, je známý svými silnými výkony na ledě, což ho činí ideální posilou pro olomoucký tým.

'Jeden z mladých, ale již prověřených hráčů své generace, Petr Fridrich, přesně zapadá do našeho týmu,' prohlásil generální manažer týmu, Erik Fürst. „Fridrich své umění prokázal v minulých sezonách a nesmírně nás těší, že se nám ho podařilo získat.“

Petr Fridrich, který se nejprve prosadil ve své první extralize v sezoně 2018/2019, za sebou má úspěšné období. Následující sezonu strávil v Havířově, než se začal pravidelně objevovat za Vítkovice. Během své kariéry v extralize nastřádal 224 zápasů s působivými statistikami 37 gólů a 41 asistencí.

Brankáři ho mají na mušce, střelci proti němu stojí bezradně. Fridrichova hra je nejen elegánní, ale i efektivní, jak ukazuje jeho výkon v posledních dvou sezonách, kdy zaznamenal 22 kanadských bodů. Na jaře roku 2023 se navíc zúčastnil semifinálové série.

Fridrich, jemuž ve Vítkovicích končila smlouva, si dvakrát vysloužil pozvánku do národního týmu. V sedmi zápasech za reprezentaci zaznamenal jeden gól a dvě asistence. I přes zájem Vítkovic pokračovat ve spolupráci s tímto talentovaným hráčem se rozhodl změnit působiště.

V aktuální sezoně Fridrich odehrál celkem 55 zápasů, včetně předkola play off, kdy skóroval devětkrát a zaznamenal 12 asistencí. Jeho příchod do Olomouce je nejen zaslouženou odměnou za jeho dosavadní výkon, ale také nadějnou zprávou pro fanoušky hokeje v Olomouci.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář