ZPRÁVY Sport Ostravský kraj

Připraveni na zápas: Váš ultimátní průvodce přípravou na fotbalový zápas na stadionu

Fotbalový zápas v živé atmosféře stadionu je nezapomenutelným zážitkem. Aby byl váš den co nejpohodovější a plný zábavy, je dobré se na něj pořádně připravit. Zde je váš komplexní průvodce, jak se připravit na den zápasu.

10

Před 2 týdny Mediální skupina Region24

Brankářská krize Sigmy - nový trenér, nové naděje

Gólmanské problémy SK Sigma Olomouc pokračují. Brankář Matúš Macík udělal několik chyb, Tomáš Digaňa také zklamal a Jakub Trefil nedostal šanci. Trenér brankářů Lovásik odešel, nový trenér je Otakar Novák. Sigma hledá stabilitu v bráně, zváží hostování a příchody brankářů.

0

Před 3 týdny Michaela Prokopová

Ostravští atleti míří na mistrovství Evropy

Ostravští atleti se pilně připravují na nadcházející mistrovství Evropy. Mezi hlavní postavy patří nadějný oštěpař, jenž analyzoval svou formu po přípravném soustředění a cílem je přístupit v Římě v nejlepší kondici. V boji se silnými soupeři, jako je Julian Weber, věří, že klíčová bude precizní příprava.

0

Před měsícem Miroslav Pucholt

Adam Růžička končí v NHL kvůli "lajně"

Bratislavský hokejista Adam Ružička, který hrál za Dynamo Pardubice, byl v roce 2017 draftován Calgary Flames. Po třech letech na farmě odehrál za Flames 114 zápasů. Jeho kariéra v NHL byla narušena incidentem s kokainem. Video sám zvěřejnil na sociální síti. Přestoupil do Spartaku Moskva.

0

Před měsícem Ester Vohradská

Euforie v Česku díky mistrovství světa v hokeji

Česká republika se ponořila do vlny euforie díky mistrovství světa v hokeji, konanému v pražské O2 areně. Premiér Fiala chválil akci jako fantastickou reklamu pro zemi, zatímco hokejisté jako Roman Červenka oslavovali úspěchy s fanoušky.

0

Před měsícem Miroslav Pucholt

Birmančevič nejlepším hráčem sezóny, Matějovský osobností ligy

Anketa Ligové fotbalové asociace odhalila vítěze sezóny 2023/2024. Veljko Birmančevič byl oceněn jako nejlepší hráč a cizinec sezony díky 16 gólům a 11 asistencím v dresu Sparty Praha. Marek Matějovský z Mladé Boleslavi získal titul osobnost ligy. Nejlepším objevem sezony se stal Tom Slončík ze Zlína.

0

Před měsícem Adam Wágner

Košťálek z Dynama do Vítkovic

Obránce Jan Košťálek opouští Dynamo Pardubice a přestupuje do Vítkovic. Košťálek, který za tři sezony odehrál 185 zápasů a nasbíral 111 bodů, se rozhodl pro Vítkovice díky jejich profesionálnímu přístupu. Přestup potvrdil sportovní ředitel Petr Sýkora, který vyjádřil vděčnost za jeho přínos pro tým.

0

Před měsícem Jiří Padevěd

Pelta a Kratochvílová na odvolání - vrchní soud rozhodne

Soudní proces od úterý do čtvrtka zahrnuje Miroslava Peltu a Simonu Kratochvílovou, kteří se odvolali proti odsouzení. Státní zástupce také podal odvolání proti osvobozujícím rozsudkům pro některé obžalované. Vrchní soudce může rozsudek zrušit, potvrdit nebo změnit.

0

Před měsícem Adam Wágner

Liga vzkvétá - sponzoři navýšili příspěvky pětinásobně

Zatímco dosud bylo vypláceno 150 milionů korun ročně, nyní částka dosahuje téměř pětinásobku. Sponzoři jako O2 TV, Chance a Betano poskytli vysoké příspěvky, další možnosti se ještě řeší. Kluby očekávají významné zlepšení kvality ligy.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd

Prskavec chce dvě medaile z Paříže

Jiří Prskavec sní o zisku dvou olympijských medailí ve dvou různých disciplínách na hrách v Paříži, inspirován úspěchem Jessiky Foxové. Po zlatě v kajaku na olympiádě v Tokiu se soustředí také na kánoi.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd

Komentátor Milan Antoš vážně zraněn při nehodě u Letňan

Po vážné dopravní nehodě nedaleko stanice metra Letňany je bývalý hokejista Milan Antoš v nemocnici se závažnými zraněními, včetně deseti zlomenin a protržené plíce. Nehodu způsobil řidič odbočujícího vozidla, který Antoše pravděpodobně přehlédl.

0

Před 2 měsíci Miroslav Pucholt

Baseballový kouč si spletl ceny aneb talisman před výzvami

Český baseballový kouč Pavel Chadim prožil kuriozitu, když si z události Trenér roku omylem odnesl pamětní list patřící hokejovému trenérovi Radimu Rulíkovi. Tato milá historka pak posloužila jako talisman pro český tým před jejich velkými výzvami, včetně zápasů proti Japonsku na Pražském baseballovém týdnu a v Nagoje.

0

Před 2 měsíci Jiří Padevěd

Pozor na padělané vstupenky na MS

V rámci přípravy na hokejové mistrovství světa se policie snaží řešit rostoucí problém padělaných vstupenek pomocí mobilních pracovišť. Stanice budou plně vybaveny pro provádění výslechů a získávání důkazů. Policie varuje, že falešné vstupenky nemohou být nahrazeny.

0

Před 3 měsíci Adam Wágner

Nový partner české fotbalové ligy

Českou fotbalovou ligu čeká velká změna. Novým generálním partnerem se stává sázková kancelář Chance, která nahradí Fortunu. Chance přispěje částkou 260 milionů korun, což je výrazný nárůst oproti předchozím 80 milionům od Fortuny.

0

Před 3 měsíci Adam Wágner
Hrady.cz - letní kulturní festival 2024