Policisté označí koloběžky a invalidní vozíky ve Frýdku-Místku

Policie ve Frýdku-Místku zavádí označování koloběžek, jízdních kol a invalidních vozíků pro zvýšení bezpečnosti. Služba začne od 8. dubna, bude probíhat každé pondělí a pomůže v dohledávání předmětů při ztrátě či odcizení. Tento krok přispívá ke zlepšení pořádku ve městě a posiluje pocit bezpečí občanů.


Policie ve Frýdku-Místku přichází s novinkou, která může významně přispět k bezpečností městských ulic. Policie do svého repertoáru preventivních opatření zahrnuje označování koloběžek, jízdních kol a invalidních vozíků. Tato opatření umožňují rychlejší dohledání v případě ztráty nebo odcizení a tak přispívají k zajištění lepšího pořádku ve městě.

Označování začne policejními preventisty od 8. dubna v křížovém podchodu v Místku a bude probíhat každé pondělí od půl deváté do sedmnácti hodin. Tuto službu si mohou využít všichni občané, kteří dokážou prokázat, že bydlí ve Frýdku-Místku a daný předmět opravdu vlastní – například servisní knížkou.

Tato nová opatření šla dle slov policie ruku v ruce s rostoucím zájmem obyvatel o alternativní formy dopravy, jako jsou například koloběžky nebo jízdní kola. Původně byly tyto předměty náchylné na krádeže a bylo obtížné je v případě odcizení vypátrat. Nově budou ovšem označené a tak snáze dohledatelné, což povede k většímu pocitu bezpečí pro místní obyvatele.

'Lidé ve Frýdku-Místku si mohou nechat označit jízdní kola nebo koloběžky proti krádeži. Je to další důležitý krok k posílení veřejné bezpečnosti ve městě,' uvedla mluvčí policie. 'Nechte nás pomoci vám chránit vaše věci. Navštivte nás v pondělí v křížovém podchodu a označit si své předměty. Toto opatření je snadné, rychlé a bezplatné pro občany.'


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy