Plachetka a Havelka přinášejí Nebe na Zemi

Nebe na Zemi ohromilo Ostravský Gong a představilo legendární hudební dobrodružství s Adamem Plachetkou a Ondřejem Havelkou. Večer plný emocí, nádhery, dojemných i směšných okamžiků zaujal návštěvníky a projekt je nominován na Cenu Anděl.


Ostravský Gong se na chvíli promění 21.března v opravdovou hudební slavnost, kdy zazní dvacet nestárnoucích písní tehdejší populární hudby z repertoáru Osvobozeného divadla. Hudební program Nebe na Zemi, který zde představili Adam Plachetka a Ondřej Havelka, je kombinací jazzových a swingových skladeb, blues, milostných písní a vtipných parodií. Navíc oproti jejich novému společnému albu bude program doplněn zábavným průvodním slovem. Projekt Nebe na Zemi je také nominován na prestižní Cenu Anděl.

Adama Plachetku známe především jako operního pěvce, sólistu Metropolitní opery v New Yorku a objev světové operní scény. Plachetka na ostravském pódiu dokázal, jak lze bourat případné bariéry mezi klasikou a dalšími žánry. Spoluprací s Ondřejem Havelkou a jeho Melody Makers se oba pánové vypravili na nové hudební dobrodružství.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy