Karvinský tým v odvetě za remízu 29:29 nepostoupil do čtvrtfinále

V odvetném utkání Evropského poháru házenkářského týmu HCB Karviná proti Bukurešti, český celek sehrál zápas s velkou nadějí. Výsledek 29:29 však nedopadl v jejich prospěch. Karvinský tým nyní skončil v Evropském poháru a zaměří se na prvenství v extralize.


V odvetném utkání Evropského poháru házenkářského týmu HCB Karviná proti Bukurešti, český celek sehrál zápas s velkou nadějí a podporou svých fanoušků. Doufal ve vyrovnaný zápas, který by jim zajistil postup do čtvrtfinále, výsledek 29:29 ovšem v obou celcích o postupujícím nerozhodl.

Trenér HCB Karviná, Michal Brůna, hodnotil utkání s rozpaky: 'Hodnotí se mi to špatně, protože jsme byli blízko, minimálně toho, abychom z toho posledního útoku dali na plus jedna, aby byly sedmimetrové hody, ale Solák, který tahal celý zápas, tu poslední střelu nezvládl, ale nemůžeme mu nic vyčítat, on byl padesát procent toho manšaftu dneska a nejvíce pomohl.”

V průběhu zápasu vedli hosté z Karviné dokonce o čtyři góly, avšak domácí hráči se nevzdali a přinesli naději v napínavé koncovce. Střelecky se nejvíc dařilo právě Dominiku Solákovi, který skóroval celkem 14 branek.

Dominik Solák podotkl: 'Já si myslím, že do toho dali všichni všechno, chtěli jsme postoupit mezi nejlepší osmičku a nevyšlo to, takže určitě se to nehodnotí dobře, ale zase nějaká zkušenost pro nás.”

Ačkoliv Evropský pohár pro karvinské hráče skončil, v předstihu se mohou zaměřit na boj o prvenství v extralize. Příští domácí zápas se uskuteční ve středu 28. února od 18 hodin, HCB Karviná se postaví proti týmu TJ Sokol Nové Veselí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy