Erotické služby skončily loupeží

Dvojice vykonavatelů erotických služeb v Prostějově zaútočila na klienta, který odmítl zaplatit dohodnutou částku. Poté jej přinutili převést 30 tisíc korun. Ovinění z lupičství oba popírají, žena tvrdí, že s loupeží nesouvisí a muž hájí částku jako cestovné.


Neobvyklá lupičská akce, za níž stála dvojice prostitutky a 'organizátora' nabízejícího erotické služby, šokovala obyvatele Prostějova minulý měsíc. Dvojice zaútočila na nelibého klienta, který odmítl zaplatit předem dohodnutou částku za sexuální služby.

Dramatický příběh začal, když si muž reagoval na inzerát erotické služby. Když třiadvacetiletá žena dorazila k němu, pokusila se s ním dohodnout cenu za poskytnutou intimitu. Navrhovaná suma se však muži zdála přemrštěná, a jednání ztroskotalo.

Rozladěná žena opustila mužův byt, ale brzy se vrátila, tentokrát ne sama, ale s dvacetidvouletým mužem. Duo se pak stalo terčem agrese ze strany hostitele, který odmítl připustit do svého bytu. Navzdory tomu 'organizátor' erotických služeb a jeho společnice našli způsob, jak se mu pomstít.

Žena zavolala na pomoc 'kolegu', který zaútočil na muže a napadl ho. Pošetilého klienta pak přinutili provést převod třiceti tisíc korun na určitý účet prostřednictvím internetového bankovnictví.

Následné vyšetřování odhalilo, že agresorem byl proslulý místní pasák. Utlumený klient nevěřil svým očím a žádal pomoc na v nejbližším policejním oddělení. Při intenzivním hledání zločince se policie spoléhala na informace od ostatních úředníků, městské policie Karviná a desítky hodin věnovaných čtení kamerových záznamů.

Dvojice byla zadržena ve druhé polovině února a oba se tvrdošíjně bránili obviněním z lupičství. Žena, která poskytla erotické služby tvrdila, že s loupeží nemá nic společného. Její maskulínní společník jako omluvu poukázal na platbu cestovného, které bylo zapotřebí uhradit.

Přestože oba pachatelé popsali své zločiny jako legitimní, byli nakonec obviněni z důvázdně závažným zločinem loupeže páchaný na klientovi. Odsouzení by mohlo vést až k deseti letům odnětí svobody.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy