Dva devatenáctiletí muži zemřeli při srážce auta se stromem v Orlové

Tragický víkend na silnicích Orlové a Nového Jičína si vyžádal tři oběti, když došlo ke dvěma smrtelným dopravním nehodám. Během odpoledne a večera zde došlo ke dvěma neštěstím, při kterých zemřeli tři lidé.


Tragický víkend na silnicích Orlové a Nového Jičína si vyžádal tři oběti, když došlo ke dvěma smrtelným dopravním nehodám. Během odpoledne a večera zde došlo ke dvěma neštěstím, při kterých zemřeli tři lidé.

První nehoda se stala okolo 16:30 v Orlové. Osobní automobil tam vyjel mimo silnici a narazil do stromu. 'Na místě podlehli svým zraněním dva devatenáctiletí muži,' uvedla policejní mluvčí Soňa Štětěnská. Podle mluvčího hasičů Lukáše Poppa se řidič i spolujezdec nacházeli při příjezdu hasičů mimo vozidlo, i přes snahu hasičů a záchranářů se je však nepodařilo oživit. 'Devatenáctiletý mladík, který ve vozidle cestoval, utrpěl se životem neslučitelné poranění, kterým podlehl ještě před příjezdem záchranářů. Druhý pacient stejného věku utrpěl mnohočetné poranění a nejevil po nehodě známky života. Posádky zdravotnické záchranné služby u něj prováděly rozšířenou resuscitaci. Ani po několika desítkách minut se však nepodařilo obnovit jeho krevní oběh a zasahující lékaři museli konstatovat jeho smrt,' řekl mluvčí záchranářů service Lukáš Humpl. Psychologickou pomoc příbuzným poskytl policejní krizový intervent.

Druhá nehoda se stala okolo 18:00 v Novém Jičíně, části Skalka. 'Také zde vyjelo dle předběžných informací z dosud nezjištěných příčin vozidlo mimo silnici a narazilo do stromu. Řidič středního věku utrpěl zranění neslučitelné se životem. Ke komunikaci s příbuznými zemřelého byl rovněž v tomto případě povolán policejní krizový intervent,' uvedla Štětěnská. Řidiče museli z vozidla vyprostit hasiči.

Tři lidé tak zemřeli v důsledku dvou nehod, z nichž obě se staly v době mezi 16:30 a 18:00, a místo činu byly silnice v Orlové a Novém Jičíně. Vyšetřování příčin obou havárií ještě probíhá. Policie vyzývá svědky, kteří by mohli mít informace o příčinách nehod, aby bez váhání kontaktovali nejbližší policejní služebnu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy