Sparťané zvítězí v Karviné: nádherný Krejčího gól a efektivní výkon přinesly 3 body

Karviná prohrála se Spartou Praha 0:3 ve 20. kole Fortuna:Ligy. Domácí měli první šanci, ale sparťanský brankář zneškodnil střelu. Sparťan Krejčí poté otevřel skóre zápasu, následovaly góly Karabce a Kuchty. Sparťanský trenér Priske spokojen, Jarábek z Karviné lituje nevyužitých šancí.


Ve 20. kole Fortuna:Ligy se utkali fotbalisté Karviné a Sparty Praha. Sparťané zvítězili jednoznačně 3:0, ale Karviná měla své šance a první gól mohl padnout právě na jejím hřišti. Domácí ale své příležitosti nevyužili a hosté je potrestali efektivitou svého týmu.

Průběh utkání začal pomaleji a poměr sil se vyrovnával. První velkou šanci měl domácí hráč Regáli, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti zneškodnil sparťanský brankář. Brzy poté se otevřelo skóre zápasu. Střelu na branku Spiridonoviče nádherně usměrnil do sítě sparťanský hráč Lukáš Krejčí.

Sparťané poté měli navrch a hra domácích ztrácí na důraz a efektivitu. Přesto měl Karviná další šance, ale góly nedokázali domácí hráči vstřelit. O druhý a třetí gól se postarali hosté v osobě A. Karabec a J. Kuchta. Stav 3:0 tak znamenal konec zápasu a Sparta si připsala další tři body do tabulky.

Trenér Sparty, Brian Priske, byl s výkonem svého týmu spokojen. 'Jsem rád, jak jsme to zvládli ve hře. Až na ty dvě šance domácích jsme byli efektivnější a ukázali jsme, že umíme hrát fotbal i na těžkých podmínkách,' řekl sparťanský kouč.

Domácí trenér, Juraj Jarábek, pak zhodnotil: 'Každý soupeř proti nám dobře brání, hraje organizovaně a my musíme být trpěliví. Škoda první šance, měli jsme ji proměnit, pak by to Sparta tady měla těžší. Ve druhé půli byla efektivnější.'

Zápas byl navzdory konečnému výsledku vyrovnaný, a pokud by Karviná využila svých šancí, mohla snad i uspět. Avšak sparťanský tým opět prokázal svou sílu a kvalitu, která mu vynesla body z tohoto zápasu. Na těžkém a namáčklém terénu se oba týmy snažily předvést co nejlepší hru, a i když vítězství se neproměnilo lehce, Sparťané důrazně prokázali, proč jsou lídrem tabulky.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy