Setkání s Markem Vašutem 8. března 2024 v Mlýně vodníka Slámy

Setkání s Markem Vašutem, legendou českého filmu a televize, proběhne 8. března 2024 v Mlýně vodníka Slámy. Čeká na vás večer plný vzpomínek, humoru a inspirace. Vstupenky za 450 Kč budou brzy k dispozici na Ticketstream nebo v restauraci.


Připravte se na nezapomenutelný večer plný vzpomínek, humoru a inspirujících příběhů, které přinese jedinečná šance setkat se s Markem Vašutem naživo! V průběhu své více než pět desetiletí trvající kariéry si tento všestranný herec, jehož jméno je neodmyslitelně spjato s českým filmovým průmyslem, zahrál ve stovkách divadelních her, filmů a televizních seriálů.

I přes svůj obdivuhodný věk a úspěch, Marek Vašut stále dokáže držet pozornost svých diváků a nyní máte možnost setkat se s ním osobně, poslouchat jeho příběhy, smát se jeho vtipům a odnést si domů vzácnou spomnienku. Marek Vašut sice říká, že nikdy nenapíše svou biografii, ale slibuje, že příští podobnou akci uspořádá za 50 let. Pokud tedy nechcete čekat půl století, přijďte 8. března 2024 na tuto exkluzivní akci!

Program večera

Setkání s Markem Vašutem se uskuteční v Mlýně vodníka Slámy, kde vás čeká 120minutový program s přestávkou. Akce začíná v 19 hodin, ale sál bude zpřístupněn již o hodinu dříve, abyste měli dostatek času na usazení se a zakoupení drobného občerstvení. Vstupenky nejsou místenkami, takže si můžete vybrat místo dle svého přání.

Cena vstupenek

Za pouhých 450 Kč (každá vstupenka zahrnuje Welcom drink) se můžete stát součástí této nedosažitelné příležitosti a vychutnat si nevšední setkání s legendou českého herectví. Vstupenky si budete moci zakoupit již brzy na Ticketstream nebo přímo v naší restauraci.

Proč nenechat si ujít tuto jedinečnou šanci?

Marka Vašuta na vás čeká mnoho fascinujících příběhů, které nahlédnou do světa hereckého umění a šoubyznysu. Zde je jen pár důvodů, proč byste měli tento nevšední večer absolvovat:

• Zažijete osobní setkání s legendou českého filmu a televize
• Nahlédnutí do kulis šoubyznysu a divadelního života
• Sdílení humorných historek a úvah 'z první ruky'
• Inspirující vzpomínky na nezapomenutelné okamžiky a zlomové body kariéry
• Možnost získat autogram, fotku a památeční upomínku na nezapomenutelný večer

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost setkat se s Markem Vašutem osobně 8. března 2024 v Mlýně vodníka Slámy a zažijte nevšední večer plný emocí, zábavy a inspirace!



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy