Hlavním hostem porubského plesu bude Ondřej Ruml

Ples městského obvodu se bude konat 16. února v Domě kultury Poklad.


Vstupenky si zájemci mohou koupit už nyní v informačním centru na Hlavní třídě nebo on-line na poruba.reenio.cz.

Jestliže rádi tančíte a máte rádi dobrou zábavu, určitě byste si neměli nechat ujít ples, který pořádá městský obvod Poruba.

„Hlavní hvězdou večera bude zpěvák Ondřej Ruml. Návštěvníky plesu čekají například taneční vystoupení Dance studia Like, večeře, bohatá tombola, a hlavně dobrá zábava. Ve Společenském sále bude hrát Septet Plus Orchestra, v Malé scéně Cimbálová muzika Úsměv. Zde bude na programu také kabaretní show tvůrčí skupiny Hrdobci,“ sdělil místostarosta Zdeněk Rodek, který má v gesci pořádání kulturních akcí.

Pro účastníky plesu je před půlnocí připraveno překvapení, po půlnoci se mohou těšit na diskotéku s DJ Pitrisem. Večerem bude provázet moderátor Radek Erben. 

„Jsem ráda, že se nám podařilo obnovit tradici plesů v Domě kultury Poklad a věřím, že ten náš bude i tentokrát vrcholem plesové sezony v Porubě. Doufám, že všichni, kteří se s námi přijdou pobavit, budou spokojení a zachovají nám přízeň i v dalších letech,“ uvedla starostka Lucie Baránková Vilamová.

Vstupenky v ceně 950 korun (do Společenského sálu) a 850 korun (do Malé scény) si můžete koupit v Informačním centru Poruba na Hlavní třídě nebo na poruba.reenio.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy