30 let úspěchů a rozvoje s Okresní hospodářskou komorou Opava

Okresní hospodářská komora Opava slaví 30 let od znovuobnovení své činnosti. Komora hraje klíčovou roli v rozvoji firem na Opavsku, poskytuje široké spektrum podpůrných služeb a spolupracuje s městem. Příkladem jejich společného úsilí je projekt Opava podniká, zaměřený na pomoc začínajícím podnikatelům.


Okresní hospodářská komora Opava (OHK Opava), která letos slaví 30 let od znovuobnovení své činnosti, hraje klíčovou roli v podpoře rozvoje firem a podnikatelů na Opavsku. Během třiceti let působení se OHK Opava stala důležitým partnerem mnoha podniků v regionu, kterým poskytuje širokou škálu podpůrných služeb a pomáhá jim v jejich růstu a rozvoji.

Podle Lukáše Pavlíka, předsedy představenstva OHK Opava, byl vývoj komory od začátku 90. let kdy se teprve začínalo rozvíjet tržní hospodářství, pozoruhodný a viditelně přispěl k růstu mnoha podniků v regionu. Jeho slova potvrzuje i Jan Weiss, majitel malé zahradnické firmy Zahradnictví Weiss, který si oceňuje především možnost sbírat zkušenosti od ostatních podnikatelů sdružených v komoře.

Těsná spolupráce s městem Opava je dalším aspektem úspěchu OHK. Primátor Opavy Tomáš Navrátil zmiňuje výbornou spolupráci mezi městem a komorou, díky které se daří úspěšně řešit problémy týkající se podnikání v regionu. Příkladem společných úsilí je projekt Opava podniká, který se zaměřuje na pomoc začínajícím podnikatelům v regionu.

Oslava 30 let znovuobnovení OHK Opava proběhla v přátelském duchu a zúčastněné firmy měly možnost prezentovat své úspěchy. Tato událost přitom nastínila nové výzvy pro komoru i firmy v regionu. Bude zajímavé sledovat další vývoj komory a její vliv na růst a prosperitu firem na Opavsku.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 01.02.2024 14:10



0 +
 

Hlavní zprávy