Práce Nabídka zaměstnání

Vrchní referent/rada - odborný referent ICT v Oddělení ICT Odboru kanceláře Krajské pobočky ÚP ČR v Ostravě

  • vztah

    Služební poměr

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Vyšší odborné

Nástupní plat 21 260,- až 31 240,- Kč

Místem výkonu služby je Ostrava.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu na služební místo je 1. září 2021. Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 10. platové třídy.

Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě:
Zajišťování správné funkce a chodu vymezených uživatelských úseků informační a komunikační infrastruktury. Poskytování odborné podpory uživatelům a tvorba metodiky v oblasti ICT. Správa HW, SW, počítačových sítí, správa serverů na platformě MS Hyper-V, správa koncových stanic a periferií (instalace, údržba, update atd.). Řešení záručních a pozáručních oprav výpočetní techniky.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 19. července 2021, tj. v této lhůtě zaslané prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu sídla organizačního útvaru služebního úřadu: Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ostravě, Zahradní 368/12, 701 60 Ostrava-Moravská Ostrava, nebo osobně podané na podatelnu organizačního útvaru služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu organizačního útvaru služebního úřadu podatelna.ot@uradprace.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky ID twrzpnd. Formulář žádosti tvoří přílohu č. 1 tohoto oznámení uloženou v úvodu textové části výběrového řízení.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat", a "Výběrové řízení pod č. j. UPCR-2021/71583-78099808".

Výběrového řízení na výše uvedené služební místo se v souladu se zákonem může zúčastnit žadatel, který splňuje podmínky uvedené na stránkách www.uradprace.cz/web/cz/-/vrchni-referent-rada-odborny-referent-ict-krp-v-ostrave-19-07-2021

K žádosti dále žadatel přiloží strukturovaný profesní životopis.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.