Práce Nabídka zaměstnání

VŔ 61/2021 Projekt/ový manažer/ka

Moravskoslezský kraj, krajský úřad

28. října 2771, Ostrava

Denisa Novotná
596 622 198
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Bakalářské

Nástupní plat 22 980,- až 33 790,- Kč

Charakteristika vykonávané práce: připravuje a realizuje projekty pomoci a podpory podle věcného, finančního, časového a právního rámce, zajišťuje komplexní zpracovávání projektů pomoci nebo podpory v souladu se stanovenými pravidly, průběžně vyhodnocuje požadavky zainteresovaných stran a kraje v návaznosti na dotační možnosti pomoci nebo podpory a zpracovává jejich přehledy, vykonává funkci Hlavního odborného garanta projektu "IP LIFE for Coal Mining Landscape Adaptation (LIFE-IP COALA)", reg. číslo "LIFE2020 IPC/CZ/000004", vykonává funkci projektového manažera při přípravě a realizaci dalších projektů. Podrobný popis naleznete ve funkční náplni.

Pracovní poměr od 1.12.2021 po dobu projektu, nejdéle však do 31. 12. 2022.

Požadované vzdělání: Vysokoškolské - zaměření ekonomické, technické, veřejná správa, regionální rozvoj, přírodovědné, životní prostředí.

Předpoklady: Dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Jiné požadavky: Uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Internet), aktivní znalost anglického jazyka alespoň na úrovni B1, praxe v oblasti veřejné správy výhodou, znalost problematiky přípravy a řízení projektů, řidičský průkaz skupiny B k řízení referentského motorového vozidla při pracovních cestách. Znalost práce s GINIS výhodou.

Požadované doklady:
a) Profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností,
b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce,
c) ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání,
d) přihláška.

Spolu s požadovanými doklady je možné doložit i pracovní posudek vydaný posledním zaměstnavatelem, má-li jej uchazeč k dispozici (doložení pracovního posudku je nepovinné).

Přihláška musí obsahovat: Přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka, e-mail, telefonní kontakt, datum a podpis.

Lze využít vzor, který naleznete na https://www.msk.cz/cs/kariera/jak-se-prihlasit-a-kontakty-na-personalni-oddeleni-1589/.

Přihlášku a výše uvedené materiály doručte osobně, prostřednictvím doručovacích služeb, datovou schránkou, popřípadě e-mailem s minimálně zaručeným elektronickým podpisem na podatelnu krajského úřadu v době úředních hodin podatelny do 16. 11. 2021 na adresu: MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor kancelář ředitele krajského úřadu, oddělení personální, 28. října 117, 702 18 Ostrava, v zalepené obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - neotvírat, s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny.

Přílohy přihlášky se uchazečům nevrací, je možné si je osobně vyzvednout do 30 dnů po obdržení vyrozumění o výsledku výběrového řízení. Nevyzvednuté přílohy přihlášky budou skartovány.

Termín rozhovorů s vybranými uchazeči a časový harmonogram budou uvedeny v elektronické pozvánce nebo oznámeny telefonicky. Ostatní uchazeči budou vyrozuměni o výsledku po ukončení výběrového řízení e-mailem.


Zaměstnanecké výhody: Zaměstnanecké benefity, 3 dny zdravotního a sociálního volna a mnoho dalších výhod


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.