Tragická nehoda vlaku: Žena zemřela po střetu u Opavy

Tragická nehoda v Opavě si vyžádala život ženy, kterou srazil vlak. Stalo se to ve večerních hodinách ve čtvrti Jaktař. Příčina neštěstí se zatím vyšetřuje, možnou sebevraždu nelze vyloučit. Železniční provoz byl přerušen, měl být obnoven okolo 20:30 hodin.


Dnes večer došlo k tragické nehodě, kdy byla žena sražena vlakem v Opavě. Knovizané byli svědky smutné situace, kdy osobní vlak číslo 3523 jedoucí z Rýmařova do stanice Opava-Východ, srazil ženu v kolejišti. Událost se stala přesně ve 18:23 ve části Jaktař, kde trať vede vedle ulice Stará silnice.

Podle Martina Drápala, mluvčího drážní inspekce, žena utrpěla zranění, která byla neslučitelná se životem. Strojvedoucí si nestihl včas všimnout neopatrné ženy, která se pohybovala na místech, kde je veřejnosti výslovně zakázán vstup.

Lukáš Humpl, mluvčí ZZS MSK, informoval o tom, že zda šlo o sebevraždu, zatím není jasné. Podle místních si totiž někteří lidé záměrně zkracují cestu tím, že se pohybují v kolejišti. V minulosti už tady ale i jiný muž spáchal sebevraždu.

Soňa Štětínská, mluvčí PČR MSK, následně komentovala situaci:


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.01.2024 23:10



0 +
 

Hlavní zprávy