Sbírejte razítka a vyhrajte v červnové soutěži o 100. výročí Ostravy!

Oslavy 100. výročí Velké Ostravy nabízí návštěvníkům zábavnou hru "Po stopách Velké Ostravy". Účastníci mohou navštívit různé akce, získávat razítka a tím získat šanci vyhrát ceny v červnovém losování. Hra probíhá ve spolupráci se městskými obvody a knihovnou města Ostravy.


Oslavy stoletého výročí spojení Moravské Ostravy, Přívozu, Hulváků, Vítkovic a Nové Vsi, které daly vzniknout Velké Ostravě, nabízí pro návštěvníky jedinečnou zábavnou hru s názvem „Po stopách Velké Ostravy”. Hráči budou mít možnost navštívit různé akce, získávat cenné razítka a tím i šanci vyhrát zajímavé ceny v červnovém losování.

„Hra „Po stopách Velké Ostravy“ nabízí hráčům nejen možnost zábavy, ale také příležitost dozvědět se mnoho zajímavého z minulosti města. Navíc hráči budou mít možnost získávat razítka do svých soutěžních karet, což zvýší jejich šance v červnovém losování,” uvedla Lucie Baránková Vilamová (ANO), náměstkyně primátora.

Detailní seznam akcí, kde je možné získat soutěžní kartičku a razítka, spolu se seznamem sběrných míst pro odevzdání kartiček, je k dispozici na webu velkaostrava.cz. Akce probíhají v rámci spolupráce magistrátu s městskými obvody a knihovnou města Ostravy, která přispívá svojí geocachingovou hrou „Sedm klíčů Ostravy“.

V případě, že se hráč nestihne některé z akcí zúčastnit, může získat až dva univerzální žolíky, které nahradí chybějící razítka. První žolík dává možnost získat jedno univerzální razítko v rámci hry „Sedm klíčů Ostravy“. Druhý žolík bude k mání na akci v tančírně u altánu ve Vítkovickém sadu Jožky Jabůrkové probíhající dvacátého osmého dubna 2024.

Odevzdané soutěžní kartičky s razítky budou následně slosovány dne 15. června 2024, kdy oslavy sto let Velké Ostravy vyvrcholí na Masarykově a Prokešově náměstí. Informace o jubilejních oslavách, herních pravidlech a detaily soutěže jsou k dispozici na webu velkaostrava.cz.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy