Novojičínská radnice představuje klíčové investice roku

Novojičínská radnice představila 13 nejdůležitějších investičních projektů pro rok 2022 v celkové hodnotě 168,5 milionu Kč. Nejnáročnější bude rekonstrukce venkovního bazénu za 60 milionů korun. Prezentace projektů jsou veřejně dostupné na webu města, které se snaží zajistit lepší informovanost občanů a transparentnost městské politiky.


V úterý 25. ledna se v sále novojičínské radnice uskutečnil již šestý ročník semináře zorganizovaného s cílem prezentovat nejdůležitější investiční projekty roku. Tato akce prioritně směřovala k zastupitelům města, kterým měla poskytnout možnost získat podrobné informace a dotazovat se na plánované akce přímo od vedoucích příslušných odborů radnice.

Starosta Nového Jičína, ing. Stanislav Kopecký (ANO), prozradil, že účelem setkání se zastupiteli města je to, aby se zastupitelé mohli doptat na drobnosti a další informace k těmto investičním akcím. Letos bylo představeno celkem 13 významných investičních akcí. Druhý místostarosta Nového Jičína a zároveň člen ODS, Václav Dobrozemský, doplnil, že prezentace obsahovaly údaje vztahující se k ceně stavby, obsahu stavby, aktuálnímu stavu přípravy a předpokládanému termínu realizace.

Ačkoliv seminář byl pro zastupitele důležitým zdrojem informací o aktuálním dění ve městě, zájem o tuto akci byl ze strany zastupitelů nízký. Jiří Klein, zastupitel Nového Jičína a člen SOCDEM, uvedl, že je rád, když se může seznámit s investičními projekty, těmi nejzásadnějšími, které se chystají na příští období. Proto každý rok chodí na tyto semináře.

Na semináři bylo představeno celkem 13 nejdůležitějších staveb za celkovou cenu 168,5 milionu korun. Nejnáročnějším projektem bude rekonstrukce venkovního bazénu za 60 milionů korun. Prezentace všech těchto projektů jsou přístupné veřejnosti na webových stránkách města.

Pro lepší informovanost občanů o významných investicích ve městě je v plánu zveřejnit prezentace na webových stránkách města pod názvem „Nejdůležitější investiční projekty roku 2022“. Tím se Novojičínská radnice snaží přiblížit občanům své plány a záměry a zajistit jejich lepší informovanost o jednotlivých krocích.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy