Masopustní veselí a průvod masek ovládly Frýdek-Místek

Masopustní jarmark proběhl na Náměstí Svobody ve Frýdku-Místku. Návštěvníci si užili průvody, masky, komedianty a hudeb. Hlavní atrakcí byla tradiční zabijačka, kterou předvedl řezník Krkovička. Akce nabídla bohatý kulturní program, tradiční i moderní jídlo a příležitost strávit čas s rodinou a přáteli.


Masopustní veselí se opět rozhostilo po Náměstí Svobody ve Frýdku-Místku, kde se po celý víkend konal tradiční masopustní jarmark. Nejen místní obyvatelé, ale i návštěvníci z celého okolí se mohli těšit na bohatý program plný průvodů, masek, komediantů a hudebních vystoupení. Kejklíři, pohádkové postavy, doprovodná muzika a samozřejmě tradiční průvody masek lákaly mnohé k účasti na tomto živém veselí.

Na Náměstí Svobody nechybělo ani množství stánků s různými druhy jídla a pití. Návštěvníci si mohli pochutnat na tradičních pokrmech, ale i na modernější nabídce, jako byla například pojízdná kavárna Don Piaggio, která nabízela čerstvě praženou kávu a dezerty, nebo stánek s čepovaným proseccem.

Masopust vždy trvá od Tří králů do Popeleční středy, která letos vychází na 15. února. Poté má začít 40 dní půstu, které skončí Velikonoční nedělí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy