Léto na Kačině odstartuje muzikál Noc na Karlštejně

I na letošní léto je pro návštěvníky areálu Kačina, který prožívá svou 200. sezonu, připraven bohatý a mimořádně pestrý prázdninový program.


Zámek i park budou plné příběhů, divadel, muzikálů i nočních a oživených prohlídek. Léto na Kačině odstartuje muzikál Noc na Karlštejně, známý příběh s písněmi Karla Svobody.

Noc na Karlštejně bude uváděna od 1. do 6. července. V hlavních rolích se představí Marek Vašut, Petr Štěpánek, Václav Vydra, Kateřina Brožová, Monika Absolonová, Sabina Laurinová, Marian Vojtko, Petr Vondráček, Bohuš Matuš, Mojmír Maděrič a další.

Každé prázdninové pondělí a čtvrtek je pro děti připravena nová pohádka. V pondělí O začarovaném mlýně, ve čtvrtek Na Kačině opět straší. Páteční večery oživí noční prohlídky Poprask na Kačině.

Víkendy na Kačině budou ve znamení oživených prohlídek známých i nových expozic a výstav i prohlídek s duchem Rudym. Nouze nebude ani o představení pod širým nebem. Po roce se na Kačinu vrací oblíbené Strašidlo cantervillské a talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Po čtyři srpnové večery čekají na diváky muzikály Kleopatra, Dracula, Procházka slavnými muzikály, Děti ráje, nově opera Rusalka či francouzská komedie Mlčeti zlato s Janem Čenským a Danou Morávkovou.

V červenci proběhne již čtvrtý ročník street food festivalu Dobré jídlo světa nebo akce Zapomenutá řemesla. Bohaté noční zážitky nabídne i oblíbená akce Kačina nespí, tentokrát i v hloubi zámeckého parku, kde se děti můžou těšit na oblíbenou strašidelnou stezku. Na Kačině proběhne také už několikátý ročník Výtvarného sympozia.

Kdo si chce zasportovat, může se zúčastnit pravidelného cvičení jógy v zámeckém parku.

Příměstské tábory na zámku

Příměstský tábor na zámku? Proč ne! Spoustu zábavy a legrace s novými kamarády v krásných prostorách kačinského parku či v zázemí zámku umožní dětem zažít Kačinu jinak než běžnému návštěvníku. Jednotlivé tematické turnusy zaujmou zaměřením i pestrostí programu. Letošní témata jsou: Koníci, Princezny, Nerf bitvy, Šikovné ručičky, Pokémoni,

Bláznivý týden, Cesta kolem světa, Říše snů a pohádek, Škola čar a kouzel.

Hlavním mediálním partnerem je Český rozhlas.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy