Letní ozdravné pobyty u moře: Registrace začíná 20. února, získejte místo!

Stonavské děti se mohou těšit na letní ozdravný pobyt u moře i v roce 2024. Celkem čtyři turnusy budou k dispozici v průběhu letních prázdnin. Finanční náklady na projekt jsou částečně pokryty Nadací OKD. Pobyt u moře přináší dětem zážitky, posiluje jejich zdraví a vytváří přátelství.


Stonava se tento rok opět těší na letní ozdravný pobyt u moře pro své děti. Po úspěšných výpravách na jadranské pobřeží v minulých letech, budou mít stonavské děti možnost strávit část prázdnin u moře i v sezóně 2024. I tentokrát si budou moci žáci vybrat z celkem čtyř termínů, které budou k dispozici v průběhu letních prázdnin.

Pro letošní sezónu jsou naplánovány celkem čtyři turnusy, z nichž první odstartuje již 14. června a poslední pak 26. července. První turnus je určen především těm nejstarším, žákům 9. třídy. Registrace dětí, které chtějí využít nabídky letního ozdravného pobytu u moře, proběhne v úterý 20. února 2024 od 16:00 na sekretariátu školy na Dolanech a to s kapacitou 25 míst na každý turnus a zálohou ve výši 3000 Kč.

Finanční náklady na tuto iniciativu nejsou nesené pouze obcí Stonava. Projekt ozdravného pobytu získal výraznou podporu od Nadace OKD, která loni věnovala dotaci ve výši 200 tisíc korun projektu


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 01.02.2024 17:14



0 +
 

Hlavní zprávy