Dopravní nehody

Smrtelné dopravní nehody v Orlové a u Nového Jičína


Dopravní nehody Smrtelné dopravní nehody v Orlové a u Nového Jičína  Složky integrovaného záchranného systému vyjely dnes odpoledne, kolem 16:30 hodin, k dopravní nehodě, ke které došlo v Orlové na Karvinsku. Podle dostupných informací vyjelo, a to z dosud nezjištěných příčin, osobní motorové vozidlo mimo komunikaci a narazilo do stromu. Na místě podlehli svým zraněním dva devatenáctiletí muži. K poskytnutí psychologické pomoci příbuzným byl povolán policejní krizový intervent.
Z důvodu šetření této tragické nehody bylo zapotřební uzavřít komunikaci a korigovat dopravu. Policisté provedli na místě dokumentaci. Nehodovým dějem a okolnostmi se zabývají policisté z dopravního inspektorátu, rovněž i ze služby kriminální policie a vyšetřování. K další, nehodovým dějem podobné kolizi, došlo dnes okolo 18. hodiny v Novém Jičíně, části Skalka. Také zde vyjelo dle předběžných informací z dosud nezjištěných příčin vozidlo mimo silnici a narazilo do stromu. Řidič středního věku utrpěl zranění neslučitelná se životem. Ke komunikaci s příbuznými zemřelého byl rovněž v tomto případě povolán policejní krizový intervent.
Okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté a dopravní policisté. V souvislosti s nehodou bylo zapotřebí uzavřít po dobu nezbytně nutnou komunikaci.    por. Mgr. Soňa Štětínská
oddělení tisku, 19. února 2024


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 19.02.2024 20:41



0 +
 

Hlavní zprávy