Atraktivní závod Stonavský důlní přebor láká běžce do malebné přírody!

Stonavský důlní přebor se opět koná v sobotu 22. srpna jako součást běžeckého poháru. Závod, který pořádají SK Fuga Triathlon Team a Stonava pro venkov, nabídne sedmikilometrovou trať vedoucí malebným okolím Stonavy a lesy. Závod začíná v 10 hodin u Dolu ČSM-Jih a je otevřen zkušeným i amatérským běžcům.


Stonavský důlní přebor je jedním z nejoblíbenějších běžeckých závodů v karvinském regionu a tento rok se opět koná v sobotu 22. srpna. Závod je tradičně součástí běžeckého poháru, který začal v listopadu loňského roku a zakončen bude v říjnu Havířovskou desítkou.

Lukáš Topiarz, spoluorganizátor závodu, upřesňuje: „Místo konání je stejné jako loni, parkoviště u Dolu ČSM-Jih. Závod začíná v 10.00 hod. Registrace je možná dopředu na webu SK Fuga nebo přímo na místě.“

Účastníci se mohou těšit na sedmikilometrovou trať, která vede malebným okolím Stonavy a přilehlými lesy. Přirozené krásy této lokality dávají závodu zvláštní atmosféru, kterou si každoročně chválí stovky závodníků z celé České republiky.

Stonavský důlní přebor, který pořádá SK Fuga Triathlon Team a Stonava pro venkov ve spolupráci s obcí Stonava, přiláká každoročně široký záběr běžců. Ať už se jedná o zkušené závodníky, nebo amatéry, kteří se chtějí zúčastnit pro zdraví, zábavu nebo adrenalin, tento závod má pro každého něco.

Okruh navíc nabízí výborné podmínky jak pro závodníky, tak pro diváky, kteří mohou sledovat průběh závodu pomocí optimalizovaných tras pro přesuny diváků. Navíc, celý areál Dolu ČSM-Jih nabízí bohatý doprovodný program pro děti i dospělé, díky čemuž se závod mění v rodinný festival sportu a zábavy.

Jednotlivým vítězům v různých kategoriích se dostane slávy a také zajímavé ceny. Na konci února prošel Stonavský důlní přebor drobnými změnami, díky čemuž se závod může chlubit lepší organizací a zajímavějším průběhem.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy