Práce Nabídka zaměstnání

VŘ 6/2022 Vedoucí odboru evropských projektů

Pavel Kowalski
595 622 194
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    Vysokoškolské

Nástupní plat 26 730,- až 39 420,- Kč

1. kontakt: podání přihlášky viz text níže
Bližší informace: Ing. Pavel Kowalski, B 216, tel.: 595 622 194, pavel.kowalski@msk.cz
Přihlášku a uvedené materiály doručte osobně, prostřednictvím doručovacích služeb, datovou schránkou, popřípadě e-mailem s minimálně zaručeným elektronickým podpisem na podatelnu krajského úřadu v době úředních hodin podatelny do 11. 2. 2022 na adresu: MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ - KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor kancelář ředitele krajského úřadu, oddělení personální, 28. října 117, 702 18 Ostrava, v zalepené obálce s označením VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - neotvírat, s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny.

Charakteristika vykonávané práce: Komplexně zpracovává návrhy hlavních směrů hospodářského a sociálního rozvoje kraje v oblasti využívání finančních prostředků z evropských zdrojů pro záměry připravované Moravskoslezským krajem. Řídí a koordinuje činnosti odboru evropských projektů v rozsahu činností vymezených organizačním řádem krajského úřadu. Metodicky vede a koordinuje oblast finančních podpor z evropských finančních zdrojů a této oblasti stanovuje postupy a zásady. Koordinuje posuzování a analyzování možností využívání prostředků ze strukturálních fondů pro projektové záměry připravované Moravskoslezským krajem. Spolupracuje s řídícími orgány operačních programů, iniciativ Evropské unie a dalšími dotčenými orgány při přípravě a realizaci projektů. Podrobný popis naleznete ve funkční náplni.
Požadované vzdělání: VŠ mag. - zaměření ekonomické, právní, humanitní, technické, přírodovědné, veřejná správa.
Předpoklady: Dle § 4 zákona č. 317/2017 Sb., nařízení vlády o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.

Jiné požadavky: Znalost problematiky přípravy a řízení projektů podmínkou, velmi dobrá znalost anglického jazyka, dobré organizační schopnosti a manažerské dovednosti, uživatelská znalost práce na PC (MS Office, Internet), řidičský průkaz skupiny B k řízení referentského motorového vozidla při pracovních cestách; vysoká úroveň vystupování, ústního a písemného projevu; vysoké pracovní nasazení, flexibilita, schopnost analyticky a koncepčně myslet.

Požadované doklady:
a) profesní životopis se zaměřením na popis vykonávaných činností,
b) výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce,
c) ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání,
d) osvědčení vydané MV podle § 4 odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb.,
e) čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb.,
f) přihláška.
Spolu s požadovanými doklady je možné doložit i pracovní posudek vydaný posledním zaměstnavatelem, má-li jej uchazeč k dispozici (doložení pracovního posudku je nepovinné).

Přihláška musí obsahovat: Přesné označení výběrového řízení, jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka, e-mail, telefonní kontakt, datum a podpis.
Lze využít vzor, který naleznete na https://www.msk.cz/cs/kariera/jak-se-prihlasit-a-kontakty-na-personalni-oddeleni-1589/.

Přílohy přihlášky se uchazečům nevrací, je možné si je osobně vyzvednout do 30 dnů po obdržení vyrozumění o výsledku výběrového řízení. Nevyzvednuté přílohy přihlášky budou skartovány.
Termín rozhovorů s vybranými uchazeči a časový harmonogram budou uvedeny v elektronické pozvánce nebo oznámeny telefonicky. Ostatní uchazeči budou vyrozuměni o výsledku po ukončení výběrového řízení e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.