Porubský ples se vrací do Pokladu

0

ples, ostrava, poruba, známé osobnosti, vystoupení, zpěv


Po dlouhých letech se porubský ples vrací do Pokladu. Konat se bude 3. února 2023.

Dlouhé roky se porubský ples kvůli rekonstrukci Domu kultury Poklad musel konat mimo městský obvod. To už je ale minulost. Letos se akce do porubského „kulturáku“ vrací a bude to velkolepý zážitek. Uskuteční se 3. února a všichni milovníci tance, zábavy, a především Poruby, by si toto datum měli poznačit do kalendáře. Vstupenky budou v prodeji v lednu a vzhledem k tomu, že kapacita sálu je omezená, počítáme s tím, že budou rychle pryč.

„Jsme rádi, že ples můžeme udělat opět v Porubě, navíc v krásných prostorech Pokladu. Věřím, že půjde o nádhernou akci a jeden z vrcholů letošní plesové sezony. Těšíme se na všechny, kteří se společně s námi přijdou pobavit a snad se nám tradici porubských plesů podaří obnovit,“ uvedla starostka Lucie Baránková Vilamová.

Hlavní hvězda večera nebude letos jen jedna, ale rovnou dvě. Nejdříve vystoupí Martin Chodúr se Septet Plus Orchestra, poté Monika Absolonová. Septet Plus Orchestra bude návštěvníky bavit po celý večer, v plánu je i Cyber show, tombola aj.

Vstupenky lze zakoupit on-line zde, v Domě kultury Poklad nebo v informačním centru na Hlavní třídě. Vstupné činí 690 a 790 korun, součástí je i večeře.



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář