Naše firma Uniweb si užila nezapomenutelný teambuilding ve FUN areně Cheb!

0

fun arena cheb, motokáry, zábava v karlovarském kraji, teambuilding


V pátek 10.6.2022 jsme vyrazili na teambuildingovou akci do FUN areny Cheb, odkud jsme si přivezli parádní zážitky. Díky FUN areně Cheb jsme si zajezdili v motokárách a užili jsme si pořádnou adrenalinovou zábavu. Vyzdvihnout musíme také královské pohoštění a velmi pozornou péči o všechny zúčastněné. Děkujeme!

Páteční odpoledne se neslo v příjemné a pohodové náladě, protože už jsme se nemohli dočkat, až se sejdeme na našem teambuildingu ve FUN areně Cheb. Jakmile jsme vstoupili do areálu, okamžitě na nás dýchla veselá atmosféra a omámila nás vůně benzinu z právě projíždějících motokár. Soutěživá nálada byla cítit všude kolem, stejně jako radost z krásného a slunečného počasí. Od první chvíle jsme věděli, že tenhle teambuilding bude stát za to!

Nadupané motokáry a adrenalinová venkovní jízda, to je Kartarena Cheb

Jakmile nasednete do motokáry a objedete svůj první okruh, nebudete chtít přestat. Po každé jízdě jsme se už těšili, až znovu vyrazíme na další a překonáme svůj poslední čas. Zdravá soutěživost nás doprovázela při každé jízdě, a tak jsme si vzájemně rozdávali úsměvy přímo na trati, i když jsme se předjížděli ve vysoké rychlosti.

Ve FUN areně Cheb se o nás královsky postarali

K pořádnému teambuildingu patří také skvělé jídlo a pití. Velmi sympatická a milá pracovnice FUN areny Cheb nás s úsměvem obletovala a splnila každé naše přání. Před prvním závodem jsme doplnili energii čerstvým ovocem i obloženým talířem na prosluněné terásce restaurace. Během večera na stole přistály také šťavnaté řízečky a další dobroty. Kromě nealkoholických nápojů jsme ochutnali také skvělé pivo z pivovaru Pivní skaut, které nám moc chutnalo.

Zábavný den, vydařený teambuilding, zajímavé zážitky – FUN arena Cheb předčila naše očekávání 

Na tento teambuilding jsme se opravdu těšili. Den strávený ve FUN areně Cheb předčil naše očekávání, a tak velmi rádi doporučíme toto zábavní centrum každému, kdo chce zažít netradiční a pořádně akční den. Ať už přemýšlíte, kde uspořádat teambuilding, narozeniny nebo kam vzít svou rodinu a užít si plno zábavy, smíchu a radosti, určitě se tam zastavte. Mladší návštěvníci jistě ocení také jumparenu, multiball, virtuální realitu nebo laserovou střelnici. Pokud se Vám ve FUN areně zalíbí, můžete se zde i ubytovat. Novinkou jsou také terénní buginy, které jsou vhodné pro dospělé i děti od deseti let.

Teambuilding i další oslavy ve FUN areně Cheb vřele doporučuji. 

Andrea Ježková, mediální skupina REGION24

FUN Arena Cheb
Potočiště 3, 350 02 Odrava

Tel
.: +420 737 878 891
E-mail
: fun@funarenacheb.cz
Web
www.funarenacheb.cz
Facebook
FUN Arena Cheb
Instagram
: fun_arena_cheb

Provozní doba areálu:

Po - Ne 10:00 do 21:00 hod.


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář