Kde sehnat repasované notebooky v Ostravě?

0

notebook, telefon, mobil, repas, repasovaný notebook, komerční sdělení


Nový či repasovaný notebook? Samozřejmě, nový je nový, ale víte, že repasovaný NTB nabízí stejné funkce jako nový notebook? A hlavně, ušetříte! Pokud jste z Ostravy a okolí, máme pro vás tip, kde sehnat notebooky, které byly repasovány odborníky.

Hledáte obchod s repasovanými notebooky v Ostravě? Navštivte prodejnu Computer Outlet s.r.o.

Studujete nebo bydlíte v Ostravě a sháníte repasovaný notebook za dobrou cenu? Právě pro vás je určena prodejna s repasovanými notebooky v Ostravě. Na zakoupenou repasovanou elektroniku máte záruku 12 měsíců.

Pokud navštívíte webové stránky společnosti Computer Outlet s.r.o., zjistíte, že obchod nabízí opravdu mnoho variant počítačového vybavení (kancelářské počítače, laptopy, herní počítače) a také tablety, chytré mobilní telefony s OS Android anebo iPhone. Kamenný obchod naleznete na adrese Tyršova ulice 885/24 – Moravská Ostrava a Přívoz.

Důkladná kontrola notebooků servisními techniky 

Mnoho počítačů prezentovaných v obchodě Computer-Outlet bylo používáno velmi krátce, nebo se jedná o výstavní zboží, tzn. že bylo staženo po nějaké době z výlohy obchodu. Každý počítač, telefon nebo notebook je před prodejem důkladně zkontrolován servisními techniky Computer-Outlet. Na veškerou repasovanou elektroniku se vztahuje záruka výrobce a možnost výměny anebo vrácení zboží.

Věrnostní program pro stálé zákazníky

Společnost Computer Outlet s.r.o. připravila speciální věrnostní program pro stálé zákazníky. V programu mohou zákazníci obchodu sbírat body za činnosti provedené v obchodě, mimo jiné: nakupování, registrace nebo hlasování. Nasbírané body lze vyměnit za ceny vybrané ze skupiny dostupných výrobků. 

Computer Outlet s.r.o.

Tyršova 885/24, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Telefon: +420 725 310 205

E-mail: informace@computer-outlet.cz

E-shop: computer-outlet.cz


Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář